Tuesday, November 30, 2010

its REAL! 3-3-3

Posted by sheky at 9:46 PM 2 comments


YES!
ianya benar2 terjadi..setelah 2 tahun 2 bulan menunggu dengan penuh kesabaran(stress gak kadang2 hihi) akhirnya impian aku ngan hubby terlaksana..
minggu ini genap la kandungan ku 5 bulan...huh..rs
cepat je ms berlalu kn..
emmm kenapa 3-3-3 ???
hihih bermakna sungguh nombor ni..
reasonnya ;
1. tahun depan genap la 3 tahun kami kawen dan tahun ke-3 kami akan mendapat sicomel(insyaallah) hihi

2. aku ngan hubby kn anak yg ke-3

3. baby kami lahir untuk cucu ke-3 belah family aku
dan cucu ke-3 juga belah hubby aku..(comel kan!)

.
.
suratan dan kebetulan
.
.
so nombor bertuah kami untuk kali ini adalah TIGA (3) hihih..
.
.
syukur alhamdulillah


Yes or No ?

Posted by sheky at 12:01 AM 1 comments

assalamualaikum...
;)

yes! yes! yes!
finally
.
.
shekyz-berjaya diaktif kan..hihih owh terima kasih sabahat ku (fieza) yg baik hati
meluangkan masa mengubah suai blogku yg comel ini ..tq cayang! ;)
.
.
yes or no??
.
YESS!
mesti ke ada blog??
adakah untuk suka suki..adakah untuk meluahkan perasaan..adakah untuk menunjuk-nunjuk..
adakah untuk mengisi masa yg terlebih(spesis aku la ni =))??? adakah adakah...
apa2 lah..tp bg aku blog sesuatu benda yg sgt comel a.k.a dairi yg x brapa nk privacy untuk diluah kan tp ingat jgn sampai blog anda blh mengaibkan org lg sudahh...dosa tau..! no no no... titik!
.
.
.
(emmm blh la kot jd first entry)hihi

tata titi tutu
(no idea at all)
=)
 

ShekySituSanaSini Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei