Monday, January 10, 2011

Diari kiter.. =)

Posted by sheky at 11:10 PM






CAKKK!

tgk kiter dah besar!!!
:
:
:


smile!!...tgk ceriakan kiter..sbb ibu ngan papa kiter suke gelak gelak sbb tu kiter pun suka cenyumm.. ;) papa kiter kelakar tau die selalu kacau ibu..suke suke! p/s: x sabar nk jumpa ibu ngan papa..mesti ibu kiter comel kan..sbb kiter rs kiter comel! hihih...
:
:
jumaat lepas ibu ngan papa tgk kiter..ermmm x aci...kiter malu sgt sbb kiter x pakai baju lagi..pastu yg lg kiter malu ibu ngan papa sibuk suruh makcik dokter tgk gender kiter..eee malu la..br ingat nk bg surprise kt semua..bila kiter malu kiter pun tutup muka kiter sebelah tangan..hihih nakal kan kiter..so ibu ngan papa ngan makcik tu x blh la tgk muke kiter penuh penuh..ermm...ibu kiter ckp kiter ikut perangai papa 'loya buruk' hihih..kiter suke!
:
:
nak tgk x muke kiter dari tepi..papa cakap idung kiter mcm idung ibu(sambil papa gelak2)..kompem ibu kiter comel! x sbr nk jumpa ibu...sob sob..dust! dust! kick ibu sket...rindu kt ibu la..
:
:
masa ni kiter buat buat tido je..hihi nak tunjuk baik kt ibu,papa ngan makcik dokter..

comel x kiter??hihihi
:
:
:
nk tgk muke kite dr depan x?hihi tp ms ni la kite tutup sebelah..
:
:
nak tgk dr tepi x tp yang ni 2d je..sbb makcik dokter ckp nk tgk tulang idung kiter..dengan kepala kiter..

yang ni pulak kiter tgh kunyah kunyah roti yang ibu makan td..hihi ibu kiter mmg suke makan..kiter selalu kenyang! tp bila kiter dah penat nk makan,kiter kick ibu bg isyarat behenti makan..emmmx penat ke bu mkn byk?... ;)

yang ini lg x aci sebab ibu ambil video kiter tangah main main..fuuhh lega sbb ibu x dapat tgk penuh muka kiter..malu la...

video



video

ok lah kiter rasa kiter nk tito kejap ni..ibu..papa..nanti kiter jumpa lg ye..

pesanan untuk ibu ; bu, jgn makan byk sgt ye..x mo mkn yg x berkhasiat..kiter x mo keluar awal, kiter nk duk cini sampai 9 bulan..ibu kena rajin baca al-quran tau sbb bila ibu baca kiter rasa tenang je..suke!suke! ibu kena rajin minum susu,sebab kiter suke susu tau!.. i love u ibu yg comel!

pesanan untuk papa ; papa pun kena selalu baca al-quran tau..sbb nnt kiter pun nk pandai baca al-quran sbb kiter nk jd anak yang solehah .. kiter nk pandai mcm papa jugak..kiter ingat kiter pun nk blaja kapal terbang!hihi..papa bawak kete jgn laju2 tau sbb sian ibu selalu tekejut..kiter pun tekejut jugak..papa kena rajin tolong ibu tau..sian ibu badan die berat tau bawak kiter..yg kain dah lipat tu tlg simpan dlm almari tau..opppssss...hihih..i love u papa yang encem!

nota;
kiter dengar ibu ngan papa dah beli baju kiter!!! wheee suka..mesti comel baju kiter kn..x sbr nk besar nk pakai!..tata..
with full of love
-kiter yg belum ada nama-
;)


5 comments:

nadiah on January 11, 2011 at 2:05 AM said...

sheky, jeles............

x aci. x aci. comel bby awal mse scan 2D tu. jelasnya gmbr. nape sy punya x jelas sgt. x aciiiiiiii..

emm nape x pnggil mama? mama papa baru sesuai. tp kalau ibu, macam ibu mithali kan. sy pon suka ibu. hehe.

sheky on January 11, 2011 at 2:37 AM said...

ibu nad ;
hihi ntah la mcm x de feel ngan panggilan mama..hihi..hot mama blh..ibu gak yg comel kn.. ;)
papa tu permintaan 'papanya' hahha..blh plak gitu kn..

a'ah yg kt sini jelas je..sbb mahal kot..mau x nya total 300.. ingat nk cancel dah kt ampang putri tu tp zarul lak yg susah nk cuti..nk x nk..g je la..tp kt KL ni byk yg murah2..lam 90-150..tp kualiti x tau la kn..mebi sama je kot..try la!

nadiah on January 11, 2011 at 3:59 AM said...

yeke. sekali scan ke? ayoyo.. mahal jugak ek, ingatkan murah jek. kt sini KTS (KT Specialist) ada scan 3D tp org cakap kualiti x bgus, sbb tu saya x pegi. tp best la nmpak jelas. sy ni mase kt screen scan tu jelas, tp bila dokter scan, x jelas sgt. :(

nadiah on January 11, 2011 at 4:01 AM said...

eh maksud sy, masa dokter print scan tu, jadi x jelas. agaknya dakwat dia dh nak habis kot, hehe!!

sheky on January 11, 2011 at 6:02 PM said...

ibu nad, a'ah sekali scan + cd + detail scan..mahal sket kt situ,ish nyesal lak g..hihi..sbb kt KL ni byk yg murah je..owh..x pe nnt klu awk dh scan 3d jgn lupa share tau..x sbr gk nk tgk! hehe..

 

ShekySituSanaSini Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei