Wednesday, January 5, 2011

cucisawang

Posted by sheky at 9:40 PM








fuh fuhh....berhabuk habuk dah ni..sampai gatai hidung! punya la lama x mengupdate blog ku yg comel nih! nak kata busy, x de la sgt..tp buat2 sibuk kot..hihih...hari ini genap lah 6 bulan 1 minggu aku preggy, so far..semuanya ok..cuma biasa la tekanan darah ni yg kena berjaga jaga almaklum la bila dah paras paras ni kan..takut klu kena deliver awal..dup dap dup dap! tp bab mkn memang x serik2..mulut asyik nk kunyah je..tp mamilih jugak la, bila dah rasa lain mcm je cepat cepat suh hubby buat jus apple + peria ..yummmy!! PAHIT DER... tp tuk babyku tersayang, akan ku buat apa saja...huhuh...jumaat nih a.k.a esok kul 11am ada appointment ngan Doc faridah di Ampang puteri tuk 4d scan..huhuhu excited ni..pas scan br confident nk beli baju baby kan..mudah mudahan baby active sok jgn tido plak ye..baru berbaloi bayar mahal2 kan..tp yg best pakej ni skali ngan cd..so blh la share2 ngan geng2 blogger kt sini dan kenangan dihari tua..bak kata hubby ' nnt klu anak kita nakal2 kita tunjukkan video dia masa lam perut..hihihi comel je..' untung budak zaman skang kan...klu kita kecik2 dulu nak ada pic yg comel2 pun susah kan..tu pun dah kelabu asap! masa aku kecik lagi la kesian..masa tu mak ngan abah aku duk fanatik ngan al arqam..hihih abis gambar2, tv, radio ngan segala bagai yg berunsur hiburan ni die buang!! hahahha...nasib la aku...mmg x da langsung la pic ms baby..nasib badan..apapun, kawan2 doakan kandungan saya terus baik baik aja ya!...amin...


mode
barang baby..(ermmm wangiii!)

5 comments:

FIEZA on January 6, 2011 at 6:42 AM said...

nak baby jugak =(

sheky on January 6, 2011 at 7:32 AM said...

insyallah ada tu nnt..usaha dan terus usaha tau jgn putus asa ;)...minta2 la blh sama taun kita eh..sempat lg ni nk kejar.. =)

nadiah on January 11, 2011 at 12:22 AM said...

sheky, bestnyaaa. awak dah nampak ek muka bby lg jelas la ek. nak tengok jugak. :)

dh tau gender baby ek? bpe doc sane cas utk scan 3D tu? dpt x cd?

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ on January 12, 2011 at 1:23 AM said...

wahh!!~~ jelessss!!~~ nak sgt buat...kat kontan de satu klinik tu bleh buat tapi weiing xkasikkk..nyampah1!~~ katanya xseprise...!! kita jeles dgn awakkkk!!! uwaaaa!!~~

sheky on January 12, 2011 at 2:51 AM said...

mama weiyda ;
hihi..biase la anak first ni mmg jakun sket nk sgt jumpa baby..dah tgk br lega..hheheh,... owh weing x kc ye..kuat iman tul papa weing..ehehe

 

ShekySituSanaSini Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei