Friday, December 17, 2010

sombongnya dia....

Posted by sheky at 6:45 AM

geram mmg geram...

ceritanya bermula disini..

smlm aku ngan family my auntie pergi la mkn di restaurant Dulang kt kg baru..tuk lunch. at first,ok la kn..mcm biasa parking kt situ sememangnya limited ..so tepi kedai pun jadi la..
nk dijadikan cerita, tgh syiook mkn2..dtg la akak ni duk tanya ..'kereta merah ni korang punya ke?' nada baik..'eh x kak, bukan'... pastu akak tu pun gigih cr owner kete merah 'proton savvy' je..at last die pun dpt la owner tu..'dik kete adik yg merah tu kan..akak x lepas kluar la..blh adik alih sket..sori eh..'nada baik gile...'(kami disebelah meja pasang telinga)hihih.... pastu yg nk marahnya..si owner tu blh wat muka bengang dan sombongnya lagak..bls 'tunggu la nk abiskan rokok dulu! ' tu satu..pastu akak tu pun blah trs tunggu kt kete..nk tau punya la lama akak tu tunggu si mamat owner tu leh wt bodo je sambil isap rokok! lama lak tu...eee sombongnya!!! da la blok kete org lg nk sombong kn...sbr je la..pastu wt muka ketat disamping awek die..ish ish..yg paling sedih org melayu islam lak tu...tp kami percaya its KARMA! u did once n u'll get twice!!! huh..

moral of da story,
sombong2 baik duk lam hutan.. ;p

0 comments:

 

ShekySituSanaSini Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei